07 июля 2008 14:22

Іванову пропонували на вибір декілька посад на ЧСЗ

Судові процеси у справі Іванова Бориса Івановича щодо поновлення його на роботі в якості старшого контрольного майстра бюро технічного контролю цеху №17 тривають не один рік, а саме з 2006 року, ще задовго до приходу нового керівництва підприємства.


      Не погоджуючись з наказом №55 від 14.07.2006 року, на підставі якого Іванова Б.І. було переведено з БТК цеху №17 до БТК цеху №16 вищезазначений працівник ДАХК «ЧСЗ» на роботу не виходив. В зв׳язку із здійсненням прогулів без поважних причин у період з 26.09.2006р. по 12.12.2007 р., на підставі п.4 ст. 40 Кодексу Законів України про працю наказом №317к від 13.12.2007р. Іванов Б.І. був звільнений з ДАХК «ЧСЗ» за прогули.

       Не погоджуючись з наказом Іванов Б.І. звернувся до суду із позовною заявою. Рішенням Заводського районного суду від 11.06.08. позов було задоволено та поновлено Іванова Б.І. на посаді старшого контрольного майстра БТК цеху №17. Але, згідно зі ст. 233 Цивільного процесуального Кодексу України це рішення ще не набрало законної сили, оскільки на нього у встановлені законом строки була подана апеляційна скарга. Законність та обгрунтованість цього рішення ще буде перевірятись апеляційним судом Миколаївської області у порядку апеляційного провадження.

       Виконати рішення суду та поновити Іванова Б.І. на посаді старшого контрольного майстра БТК цеху №17 ДАХК «ЧСЗ» не має можливості, оскільки така посада у чинному штатному розкладі підприємства відсутня. Ця посада була ліквідована, згідно наказу №105  «Про реорганізацію технічного контролю в цехах виробництва».

        Зважаючи на ситуацію, адміністрацією підприємства у присутності старшого державного виконавця Григоренко П.М., Іванову Б.І. було запропоновано ряд посад від яких він відмовився.

         Таким чином виконання рішення суду неможливе  з незалежних від ДАХК «ЧСЗ» причин.

 

 

 

                                                                     Прес-служба ДАХК «ЧСЗ»


Автор: Business-News

Комментарии

Комментарии читателей для данной новости отсутствуют.