23 октября 2007 14:57

Информационная война за ЧСЗ перерастает в диалог "сам дурак"

После увольнения Ирины Акуловой Илья Горн привлек для информационного сопровождения ГАХК "Черноморский судостроительный завод" организацию "Общественный совет безопасности и обороны". За подписью Максима Головина на наш электронный адрес поступило обращение к николаевским журналистам.


                        Шановні колеги.                      
              

У зв’язку з поширенням недостовірної інформації пов’язаної з Державною акціонерною холдинговою компанією «Чорноморський суднобудівний завод», просимо Вас за коментарями та будь-якою інформацією звертатися до офіційного прес-центру ДАХК «ЧСЗ».       

З 27 вересня 2007 року прес-центр заводу очолює Максим Головін, призначений на посаду згідно наказу №131К. Всю інформацію стосовно сучасного стану справ ДАХК можна отримати у нього за телефоном: 8 (044) 232 51 80       

Відомості, які розповсюджуються пані Акуловою у ЗМІ за підписом голови прес-служби ДАХК ЧСЗ слід вважати її особистою точкою зору, що не відображає офіційну позицію керівництва підприємства. Ірина Акулова працювала на посаді голови прес-служби підприємства до 20 вересня 2007 року. Звільнена згідно наказу №113К.       

Інформація, яка розповсюджується Іриною Акуловою від імені ВАТ «СУДМАШПРОМ» не є офіційною. До штату працівників ВАТ «СУДМАШПРОМ» Ірина Акулова не входить.
Згідно довідки Державного комітету статистики України, керівником ВАТ «СУДМАШПРОМ» зазначений Сагайдаков Олександр Михайлович (попередній директор ДАХК «ЧСЗ»). Також зазначаємо, що ВАТ «СУДМАШПРОМ» Олегом та Ігорем Чуркіними не контролюється.       
    

Прес-центр ДАХК «Чорноморський суднобудівний завод»


Автор: Business-News

Комментарии

Комментарии читателей для данной новости отсутствуют.