23 марта 2007 19:54

Штормове попередження станом на 17.00, Миколаїв

Станом на 17.00 годин внаслідок ускладнення погодних умов, залишаються відключеними від електропостачання 248 фідерів, 2796 ТП, 347 населених пунктів в 19 районах області, знеструмлено 173 АТС, без електрозв’язку залишилось 200 населених пунктів області.


наслідок шквалистого вітру зареєстровані неодноразові випадки пошкодження конструкцій будівель та рекламних носіїв, падіння дерев в Новоодеському, Новобузькому районах та м. Миколаєві. Станом на 17.00 годин зареєстровано 40 пожеж.

В районі с. Галициново внаслідок падіння дерева на автомобіль ГАЗ 3110, який належить ВАТ МГЗ, загинув водій та постраждали два пасажири.

По місту Миколаєву із-за падіння дерев пошкодженими залишаються три ділянки комунального газопроводу.

Кризовий центр ГУ МНС України в Миколаївській області продовжує свою роботу. Налагоджено взаємодію та взаємоінформування з відповідними службами цивільного захисту області, порушень регламенту інформування не було.

Тимчасово припинено рух 2-го маршруту тролейбусу та 1-го маршруту трамваю, решта міського громадського транспорту працює в повсякденному режимі, проїзд на дорогах державного та місцевого рівня забезпечено.

Енергоблоки Південноукраїнської АЕС працюють в номінальному режимі, радіаційний фон в нормі.



Автор: Business-News

Комментарии

Комментарии читателей для данной новости отсутствуют.