09 января 2007 21:01

Анатолій Кінах спростував своє начебто позитивне відношення до теперішніх власників ЧСЗ

Анатолій Кінах взяв участь в урочистому спуску на воду універсального сухогрузу “Юрій Макаров”, відвідав газотурбінний завод „Зоря-Машпроект”. Він також спростував своє начебто позитивне відношення до приватизації і теперішніх власників ЧСЗ, підкресливши, що у 2003 році, на момент приватизації заводу, він не займав високих державних посад. „Вже два роки за моєї підтримки разом із облдержадміністрацією та міськвиконкомом,ми робимо все можливе, щоб повернути завод у державну власність та провести реприватизацію заводу” – сказав А.Кінах.


Під час прес-конференція мова зайшла і про завод ім. 61 комунара: „Я зустрівся з новим директором цього заводу, Ігорем Козиревим. Він повідомив, що після аналізу стану підприємства можна зробити висновок: на сьогодні існує кадрова проблема, яку потрібно вирішувати найближчим часом”.

Після прес-конференції Анатолій Кирилович поїхав на суднобудівний завод ВАТ “Дамен Шіпярдс “Океан”, де відбувся урочистий спуск на воду універсального сухогрузу “Юрій Макаров”, збудованого для АСК “Укррічфлот”. В урочистостях взяли участь голова облдержадміністрації О.Садиков, віце-президент АСК “Укррічфлот” М.Антипенко, заступник голови облради В.Травянко, Миколаївський міський голова В.Чайка. дружина Ю.Макарова Н.Макарова.


Автор: Business-News

Похожие новости

Комментарии

Комментарии читателей для данной новости отсутствуют.