03 ноября 2010 09:00

В.Чайка подписал решение «Об урегулировании тарифов на услуги теплоснабжения»

22 октября 2010 г. мэр Николаева Владимир Чайка подписал решение №1348 «Об урегулировании тарифов на услуги теплоснабжения» для обеспечения льготной категории населения льготами и субсидиями в полном объеме.


Об этом сообщает отдел по работе со СМИ Николаевского горисполкома. Ниже приводим текст решения полностью на языке оригинала

 

УКРАЇНА

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ    КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 22 жовтня 2010                                                                            1348

 

м. Миколаїв

 

Про врегулювання тарифів

на послуги теплопостачання

 

Для забезпечення пільгової категорії населення пільгами та субсидіями в повному об'ємі, враховуючи зміну ціни на природний газ, що використовується для виробництва та надання послуг з централізованого опалення та підігріву води, затверджену постановою Національної комісії регулювання електроенергетики України від 13.07.10 № 813 "Про затвердження граничного рівня ціни на природний газ для суб'єктів господарювання, які виробляють теплову енергію", керуючись ч. 1 ст. 7 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", п.п. 2 п. "а" ст. 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Для проведення нарахувань пільг та субсидій районними управліннями соціальних виплат і компенсацій департаменту праці та соціального захисту населення м. Миколаєва мешканцям міста за послуги теплопостачання та підігрів води від індивідуальних котелень, що знаходяться на балансі або обслуговуються ОСББ, ЖБК та іншими безприбутковими організаціями, які не мають ліцензії на постачання теплової енергії та для яких не встановлено тарифи окремим рішенням виконкому міської ради, встановити граничний розмір тарифів на ці послуги в наступних розмірах:

- 1.1. При застосуванні сезонного тарифу:

- тариф  за спожиту теплову енергію щомісяця протягом опалювального періоду, у розрахунку на  1 кв.м - 7,89 грн./кв.м (без нарахувань у міжопалювальний період).

1.2. При застосуванні двоставкового тарифу:

- тариф за послуги теплопостачання щомісяця протягом опалювального періоду - 6,35 грн./кв.м;

- тариф за одиницю приєднаного теплового навантаження, щомісяця в міжопалювальний період - 1,30 грн./кв.м.

1.3. Тариф за підігрів води:

- для 1 мешканця щомісяця - 60,00 грн./чол.;

- за показниками приладів обліку - 13,00 грн./ куб.м.

2. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконкому міської ради від 26.12.08 № 2387 "Про внесення змін та доповнень до рішення виконкому міської ради від 24.10.08 № 2023 "Про врегулювання тарифів на послуги теплопостачання".

3. Відділу по роботі із ЗМІ (Атанасовій) дане рішення опублікувати у засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови -  директора  департаменту ЖКГ Новожилова  В.К., директора департаменту праці та соціального  захисту населення Бондаренка С.М.

 

 

 

Міський  голова                                                                                    В.Д. Чайка                                                                                                                                                       

 


Автор: Business-News

Похожие новости

Комментарии

Комментарии читателей для данной новости отсутствуют.