21 февраля 2007 09:08

Козырев перекрыл работникам завода "Металлист" доступ к рабочим местам

ЗВЕРНЕННЯ ДЕПУТАТІВ МИКОЛАЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ДО В.О. ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА ДП "СУДНОБУДІВНИЙ ЗАВОД ІМ. 61 КОМУНАРА" КОЗИРЕВА


Шановний Ігоре Павловичу!

Економіка м. Миколаєва, як центру українського суднобудування, найтіснішим чином пов'язана із стабільною роботою підприємств суднобудівної галузі. Саме у Миколаєві зосереджено 48,5% суднобудування, 83,5% суднового машинобудування та 70,7% галузевої науки України. Слід зазначити, що з трьох великих суднобудівних підприємств міста свої промислові потужності зберігають лише два - завод "Дамен Шіпярдс Океан" та ДП " Суднобудівний завод ім. 61 комунара".

Миколаївська міська рада підтримує рішення Верховної Ради України про залишення суднобудівного заводу ім. 61 комунара у власності держави без зміни його профілю. Ми певні, що нове керівництво заводу не допустить повторення на найдавнішій судноверфі міста "сценарію ЧСЗ", коли через непорозуміння керівництва Чорноморського заводу та ТОВ ССГП "Нібулон" обидва підприємства були втягнені в тривалі судові тяжби, що згубно позначилось на виробництві та трудових колективах.

З огляду на це, Миколаївська міська рада висловлює свою стурбованість у зв'язку з ситуацією, що склалася навколо ВАТ "Завод "Металіст", яке розташоване у межах території ДП "СЗ ім. 61 комунара".

Заборона перебування працівників ВАТ "Завод "Металіст" на території заводу може призвести до повного припинення роботи цього підприємства, і, як наслідок, неможливості виплати заробітної плати робітникам, які мають забезпечувати сім'ї, та обов'язкових відрахувань до бюджету міста та держави.

Сподіваючись, що нове керівництво заводу забезпечить стабільне та ефективне зростання обсягів виробництва на підприємстві, та відстоюючи створення підприємствам усіх галузей міста належних умов для ефективного господарювання, ми, депутати Миколаївської міської ради, звертаємося до Вас, як виконуючого обов'язки директора заводу, з проханням виважено та конструктивно підійти до питання узгодження договірних відносин із заводом "Металіст" та налагодження безперервної ефективної роботи ваших підприємств як важливих складових міської інфраструктури.

Вважаємо неприпустимим вирішення проблеми, що виникла, шляхом тиску на керівництво та працівників заводу "Металіст" і висловлюємо сподівання, що ситуацію буде розв'язано в площині, визначеній законодавством України.

Депутати Миколаївської міської ради V скликання


Автор: Business-News

Похожие новости

Комментарии

Комментарии читателей для данной новости отсутствуют.