06 апреля 2007 09:07

Зі святом Світлого Воскресіння Христового!

Навесні, з пробудженням природи на Миколаївську землю приходить найвеличніше християнське свято - Світле Воскресіння Христове, яке споконвічно символізує собою духовне оновлення, торжество примирення і прощення, перемогу світла над темрявою, добра над злом, а життя над смертю.


Свято Великодня підносить нас над повсякденним і дає можливість спрямувати свій погляд набагато далі від горизонту турбот і проблем, туди, де панує гармонія та спокій.

Цього дня годиться забути, старі образи і простягнути дружню руку допомоги і співчуття, просити прощення і надавати його, бо християнська свідомість зводиться не лише до самопожертви і самовдосконалення, а й до готовності саме з себе почати очищення. Ми маємо побороти все, що нас роз'єднує і утвердити в своїх взаємовідносинах те, що для нас є спільним. А спільне - це інтереси нашої країни, нашого народу.

Зі святом Вас, шановні друзі, віруючі усіх християнських конфесій, жителі області й нехай у цей день розквітнуть і ніколи не зів'януть у серцях і душах людей найсвітліші почуття: любов і надія, ніжність і співчуття, милосердя і терпимість. Нехай всі біди обходять Ваші домівки.

І хай завжди серед нас панує мир, а чиста свята любов надає нам наснаги в праці, на благо нашої незалежної, демократичної, багатої держави з гордим ім'ям -Україна.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою

голова Миколаївської
облдержадміністрації О.В. Садиков


Автор: Business-News

Похожие новости

Комментарии

Комментарии читателей для данной новости отсутствуют.