02 марта 2007 14:01

Володимир Чайка: "Дурниці і бруд йдуть з "5 каналу"

Одинадцята сесія Миколаївської міської ради почалась з того, що міський голова В.Д. Чайка попросив першого заступника Ю.І. Гранатурова посилити роботу із ЗМІ в питанні освітлення проблеми навколо суду по "ЧСЗ".


Володимир Дмитрович висловив незадоволення тим, що сьогодні існує тиск з боку керівників підприємства в ефірі "5 каналу". "Вони не мають права давати нам оцінку. Вони громадяни іншої держави. Чому ми повинні вважати себе холопами і неспроможними захистити себе, і галузь, і наше місто?" - запитав Володимир Дмитрович.

Також мер міста додав, що на його думку "дурниці і бруд йдуть з "5 каналу". Володимир Дмитрович спростував інформацію оприлюднену на "5 каналі", що нібито йому і Ігорю Миколайовичу Овдієнко дали 20 тисяч $, щоб вони не брали участі в засіданні комісії, що працює від ФДМУ на підприємстві.

Володимир Чайка наголосив, що він особисто з Миколою Петровичем Кругловим бере участь в судових засіданнях, щодо "ЧСЗ". Також міський голова звернувся до народного депутата Р.О. Забзалюка і інших депутатів від Миколаєва, щоб вони також висловили свою думку, щодо цієї ситуації.

В кінці виступу, Володимир Дмитрович зачепив і питання по "61 заводу". Він наголосив, що фактично на заводі припинилась робота. Міський голова висловив нерозуміння того, чому Облдержадміністрація, партії і рухи області та депутати обласної ради замовчують цю ситуацію.


Автор: Казакуца Игорь Александрович

Похожие новости

Комментарии

Комментарии читателей для данной новости отсутствуют.