05 июля 2007 10:03

Відкрито першу точку продажу "соціального хлібу". Фіксована ціна 79 копійок

В Будинку торгівлі «Південний Буг» вчора відкрився перший лоток із так названими «соціальними» сортами хліба, тобто хлібом із жорстко фіксованою ціною.


Аби успішно вирішити проблему зростання цін на хліб, обласна державна адміністрація організовує продаж  «соціального» хліба в спеціалізованих відділах. Конкретне втілення в життя такого проекту почалося після того, як три тижні тому Олександр Садиков відвідав найкрупнішого виробника хліба в регіоні – ВАТ «Миколаївхліб».
Керівник підприємства Анзор Ішхнелі багато років поспіль виходив із пропозицією до влади – відкрити спеціалізовані точки .продажу хліба за чітко встановленими цінами. Губернатор і А.Ішхнелі обговорили таку можливість, і в результаті у будинку торгівлі «Південний Буг» відкрилась така точка. Свіжі, духмяні булки хліба продаватимуться тут за постійною ціною 79 копійок. Від решти хліба вони відрізняються виключно ціною.
«Я вдячний Анзору Шотовичу за те, що він не лише проявляє соціальну відповідальність, випускаючи хліб за збитковими для нього цінами, а ще й непокоїться про те, аби цей хліб попадав на стіл саме до соціально незахищених людей!» - зазначив Олександр Садиков.
Також губернатор висловив подяку власникам і адміністрації БТ «Південний Буг», які відгукнулися на пропозицію влади і організували такий лоток.
А Андрій Туманик окремо зазначив, що ближчим часом такі торгівельні точки будуть відкриті в різних районах міста, і обов’язково – на крупних підприємствах роздрібної торгівлі. Ближчим часом адреси таких точок будуть надруковані в миколаївських газетах.


Автор: Business-News

Похожие новости

Комментарии

Комментарии читателей для данной новости отсутствуют.