16 мая 2007 16:49

Садиков поїхав подивитись, як Ахметов буде боротися з туберкульозом в Україні

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олександр Садиков наразі перебуває у Донецьку, де облдержадміністрація у взаємодії з Донецькою обласною радою, Благодійним фондом «Розвиток України» та Корпоративним фондом компанії «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ) презентують національний проект «Зупинимо туберкульоз!»


Разом із іншими учасниками презентації Олександр Садиков прийняв запрошення Донецької облдержадміністрації взяти участь у представленні проекту у Донецьку.
    Перед людьми, які приймають рішення і можуть дієво впливати на ситуацію із захворюванням на сухоти у країні, виступили розробники проекту, впливові політики, представники органів державної влади, відомі бізнесмени, громадські діячі. Зокрема, народний депутат України Рінат Ахметов, голова Донецької облдержадміністрації Володимир Логвиненко, голова Донецької обласної ради Анатолій Близнюк.
    До участі у проекті запрошені також відомі спортсмени, медики, зірки шоу-бізнесу.
    Загальнонаціональний проект «Зупинимо туберкульоз!», започаткований Благодійним фондом СКМ «Розвиток України», спрямований на проведення системної ефективної роботи з подолання епідемії туберкульозу в Україні.
    Першим реальним результатом проекту є підписання  Меморандуму «Україна без туберкульозу», яке відбулось сьогодні у Донецьку - щодо спільної діяльності суспільства, влади та бізнесу у боротьбі з епідемією туберкульозу. Як зазначають організатори заходу, підписання цього документу – це заклик до свідомих громадян та спроможних інституцій щодо об’єднання зусиль з метою остаточної перемоги над епідемією.
    Олександр Садиков має намір завтра обговорити проблемні питання боротьби з епідемією туберкульозу на Миколаївщині під час виїзної наради у Баштанці, присвяченій проблемам сільської медицини.


Автор: Business-News

Похожие новости

Комментарии

Комментарии читателей для данной новости отсутствуют.