12 октября 2007 14:01

Схоже єдина відповідь ОДА на зовнішні подразнювання за головування А.Гаркуші - наради і звіти

Сьогодні, заступник голови облдержадміністрації Володимир Луста провів нараду з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації з приводу листа Президента України від 8 жовтня 2007 року.


Відповідно до п.1 статті 5 Указу Президента України від 4 травня 2007 року №376 „Про додаткові заходи, щодо захисту прав та законних інтересів дітей” всім облдержадміністрацію було доручено забезпечувати пріоритетний розвиток сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
На нараді були присутні начальник служби у справах неповнолітніх Є.Ю. Парамонов, начальник головного управління праці та соціального захисту населення О.В. Сивопляс, начальник головного фінансового управління О.І. Сідень, директор обласного центру соціальних служб для молоді  С.В. Янковська, начальник управління охорони здоров’я С.Г. Хотіна, начальник управління освіти і науки А.І. Олійник, начальник управління культури М.Ф. Димитров та в.о. начальника управління у справах сім’ї та молоді О.І. Тимченко. В ході розмови було прийнято рішення надати повну, аналітичну та статистичну інформацію з цього питання заступнику голові облдержадміністрації для відповідного опрацювання.


Автор: Business-News

Похожие новости

Комментарии

Комментарии читателей для данной новости отсутствуют.