28 сентября 2007 10:58

Податкова адміністрація планує за 2007 рік зібрати до держбюджету 1 млрд.грн.

На розширеному засіданні Колегії Державної податкової адміністрації у Миколаївській області, яке відбулося 26 вересня 2007 року, були підбиті підсумки роботи за вісім місяців цього року.


На засіданні були підбиті підсумки роботи органів державної податкової служби Миколаївської області за січень-серпень 2007 року щодо збору платежів до бюджетів усіх рівнів.
Так за звітний період збільшилися середньомісячні надходження до Державного бюджету на 31млн.грн., а до кінця року очікується зібрати до Зведеного бюджету 2 млрд.грн, до Державного - 1 млрд.грн.
Особливої уваги, на думку керівників Державної податкової адміністрації у Миколаївській області, потребує підвищення ефективності контрольно-перевірочної роботи з підприємствами, які мінімізують сплату податків, використовують різноманітні схеми для безпідставного відшкодування ПДВ, а також робота зі збитковими підприємствами, підприємствами - боржниками, погашення податкового боргу, погашення векселів грошовими коштами. Так 20 підприємств задекларували податковий кредит на рівні податкових зобов'язань, таким чином не відраховують ПДВ, а більше ста підприємств декларують валові витрати на рівні валових доходів і не беруть участі в формуванні доходів бюджету.


Автор: Business-News

Похожие новости

Комментарии

Комментарии читателей для данной новости отсутствуют.