28 августа 2007 19:01

Гаркуша готовий "здати" росіянам завод ім.61 комунара

28 серпня в. о. голови облдержадміністрації Олексій Гаркуша зустрівся з Генеральним консулом Російської Федерації в Одесі Олександром Грачовим. В ході зустрічі сторони обмінялися думками з приводу взаємної співпраці з боку обох країн.


Зокрема, пан консул повідомив, що Російська сторона зацікавлена в інвестуванні суднобудування, зокрема є інтерес у російського бізнесу до Суднобудівного заводу ім. 61 комунара,  до постачання в Росію продукції сільського господарства та до участі в розвитку транспортної інфраструктури. Що стосується Чорноморського суднобудівного заводу Олександр Грачов пояснив, що позиція Росії однозначна, - „не важливо громадянином якої країни є людина, слід працювати в правовому полі. Якщо були зобов’язання по ЧСЗ, їх слід виконати.
В галузі сільського господарства, не зважаючи на певні складності, які були в стосунках Москви і Києва, росіяни мають наміри більш плідно. Зокрема, сьогодні Росія зацікавлена в поставці екологічних, не генетично модифікованих продуктів. Саме таку продукцію може запропонувати Україна. „В основі дружби, - зазначив Олександр Грачов, - має бути в першу чергу економіка.”
Консул звернувся до Олексія Гаркуші з проханням сприяти у створенні в Миколаєві виборчої дільниці для голосування російських громадян на виборах Президента Росії в грудні цього року. Олексій Миколайович пообіцяв безумовну підтримку.
.



Автор: Business-News

Похожие новости

Комментарии

Комментарии читателей для данной новости отсутствуют.